S2 club Fitness schedule

Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Dot
08:30 - 09:30 Yoga
By IDY 60 mins
Dot
08:30 - 09:30 Zumba
By SASA 60 mins
Dot
08:30 - 09:30 Line Dance
By YOKE 60 mins
Dot
08:30 - 09:30 Yoga
By LIM 60 mins
Dot
08:30 - 09:30 Pilates
By CHUNG 60 mins
Dot
08:30 - 09:30 Yoga
By CARMEN 60 mins
Dot
09:45 - 10:45 Piloxing
By NADIA 60 mins
Dot
18:30 - 19:30 Piloxing
By NADIA 60 mins
Dot
18:15 - 19:15 Pilates
By JENNY 60 mins
Dot
18:30 - 19:30 Toning
By MASTURA 60 mins
Dot
10:00 - 11:00 Toning
By MASTURA 60 mins
Dot
10:00 - 11:00 Zumba
By ARSENE 60 mins
Dot
18:00 - 19:00 Yoga
By LIM 60 mins
Dot
20:00 - 21:00 Jazzercise
By KELLY 60 mins
Dot
19:45 - 20:45 Tabata
By S2club 60 mins
Dot
17:30 - 18:30 Yoga
By VINCENT LEE 60 mins
Dot
19:30 - 20:30 Belly Dance
By RAINY 60 mins
interserver-coupons.com